

italiaans SJIPS potje
Gezellig dineren met vrienden en familie met een klein beetje Italië aan tafel! Voor een extra Italiaans touch, bestrooi de SJIPS met 4 eetlepels geraspte (mozzarella)kaas en zet de schaaltjes nog even onder de grill. Of bestrooi het gehakt tijdens het bakken met 1 theelepel van de Bolognese-kruidenmix. Buon appetito!
Benodigdheden

Voor 4 personen
- 2 zakken verse SJIPS Bolognese (van 310 gr)
- 1 eetlepel olie
- 2 uien (fijngehakt)
- 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
- 400 gr rundergehakt
- Zout en peper
- 250 gr cherrytomaatjes (gehalveerd)
- 2 eetlepels peterselieblaadjes
Bereiding
Bereid de SJIPS volgens de verpakking
Meng ze met een deel of de hele kruidenmix
Verhit de olie in een braadpan, fruit de ui en de knoflook
Voeg het gehakt toe, bak het rul en bestrooi met zout en peper
Voeg de tomaatjes en de peterselie toe en bak deze nog twee minuten mee
Verdeel het gehaktmengsel over vier schaaltjes en leg de helft van de SJIPS er als een dakje op
Serveer met de overige SJIPS