viva la SJIPS Zout en peper

viva la SJIPS

De tapas staan in Spanje voor een aperitiefhapje in een bar. Een hapje om de eetlust op te wekken. Serveer dit recept op z'n Spaans met een glaasje sherry en breng wat Spaanse pit op de borrelplank met SJIPS! Voor de variatie kun je ook de vleeswaren vervangen voor grote garnalen.

Deel dit recept:

Benodigdheden

Benodigdheden 4 personen:

  • 2 zakken verse SJIPS Zout & Peper (van 310 gr)
  • Prikkers
  • 100 gr gemarineerde olijven
  • 75 gr zongedroogde tomaatjes
  • 100 gr plakjes chorizo
  • 100 gr plakjes serranoham
  • 100 gr gevulde pepertjes

Bereiding

 1

Prik vooraf een gaatje in de SJIPS

 2

Bereid de SJIPS volgens de verpakking

 3

Meng ze met een deel of de hele zout & peper kruidenmix

 4

Rijg de olijven, de tomaatjes en de plakjes chorizo om en om met de SJIPS aan houten prikkers

 5

Leg ze op een mooie plank

 6

Serveer met de rauwe ham, gevulde pepertjes en de rest van de SJIPS