SJIPS and dips Paprika

SJIPS and dips

Lekker borrelen met een unieke en overheerlijke snack! Buiten in de zon genieten! Wil je nog meer pit? Maak de avocadosaus extra pittig met een fijngehakt rood pepertje. Lekker met een ijskoude mojito met limoen!




Deel dit recept:

Benodigdheden

Benodigdheden

Voor 4 personen

  • 2 zakken verse Sjips Paprika (van 310 gram)
  • 2 rijpe avocado’s (geschild, pit verwijderd)
  • 2 rode mini paprika’s (in stukjes)
  • 1 rode ui (fijngehakt)
  • 1 teentje knoflook (fijngehakt)
  • 5 eetlepels chilisaus
  • 2 eetlepels limoensap
  • 2 eetlepels fijngehakte bieslook
  • zout en peper
  • 150 gram gekookte maïskolfjes

Bereiding

 1

Bereid de Sjips volgens de verpakking

 2

Meng het met een deel of de hele Paprika-kruidenmix

 3

Pureer de avocado met de rode paprika’s de helft van de rode ui, de knoflook, 1 eetlepel chilisaus, het limoensap, de bieslook, zout en peper tot een gladde saus

 4

Doe de saus in een kom en bestrooi met de rest van de rode ui

 5

Serveer met de Sjips, de maïskolfjes en de rest van de chilisaus