italiaans SJIPS potje Bolognese

italiaans SJIPS potje

Gezellig dineren met vrienden en familie met een klein beetje Italië aan tafel! Voor een extra Italiaans touch, bestrooi de SJIPS met 4 eetlepels geraspte (mozzarella)kaas en zet de schaaltjes nog even onder de grill. Of bestrooi het gehakt tijdens het bakken met 1 theelepel van de Bolognese-kruidenmix. Buon appetito!

Deel dit recept:

Benodigdheden

Benodigdheden

Voor 4 personen

  • 2 zakken verse SJIPS Bolognese (van 310 gr)
  • 1 eetlepel olie
  • 2 uien (fijngehakt)
  • 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 400 gr rundergehakt
  • Zout en peper
  • 250 gr cherrytomaatjes (gehalveerd)
  • 2 eetlepels peterselieblaadjes

Bereiding

 1

Bereid de SJIPS volgens de verpakking

 2

Meng ze met een deel of de hele kruidenmix

 3

Verhit de olie in een braadpan, fruit de ui en de knoflook

 4

Voeg het gehakt toe, bak het rul en bestrooi met zout en peper

 5

Voeg de tomaatjes en de peterselie toe en bak deze nog twee minuten mee

 6

Verdeel het gehaktmengsel over vier schaaltjes en leg de helft van de SJIPS er als een dakje op

 7

Serveer met de overige SJIPS