Fish and SJIPS Zout en peper

Fish and SJIPS

Een typisch Britse afhaalmaaltijd die bestaat uit in beslag gedoopte en gefrituurde vis in combinatie met gefrituurde, vrij dikke aardappelfrieten. Maar met SJIPS en onderstaand recept gaat er een hele andere wereld voor je open! Je kan natuurlijk ook de zalm vervangen door blokjes kibbeling. Of maak een lekkere dipsaus van mayonaise, yoghurt en 2 theelepels Zout & Peper-kruidenmix. Verrassend lekker!

Deel dit recept:

Benodigdheden

Benodigdheden

Voor 4 personen

  • 2 zakken verse SJIPS Zout & Peper (van 310 gr)
  • 1 komkommer (in dunne plakjes)
  • 2 bosuitjes (in ringen gesneden)
  • zout en peper
  • 1 eetlepel olie
  • 400 gr verse zalmfilet (in blokjes van ca. 3 cm)
  • toefjes verse dille

Bereiding

 1

Bereid de SJIPS volgens de verpakking

 2

Meng ze met een deel of de hele zout & peper kruidenmix

 3

Meng de komkommer met de bosui

 4

Bestrooi de zalm met zout en peper

 5

Verhit een eetlepel olie in een grillpan en bak hierin de zalm rondom ca. 5 minuten

 6

Stapel torentjes van de SJIPS om en om met de gebakken zalmblokjes. En garneer met de dille

 7

Serveer met de salade en de rest van de SJIPS